-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

CADOURI DE DRAGOSTE

CADOURI DE DRAGOSTE

Cadouri Romantice


Cadourile Roxanne's Jewellery & Giftware alcatuiesc un "pachet de dragoste" exprimata si transmisa prin mesaje frumoase, regasite intr-o bijuterie rafinata sau o decoratiune sugestiva, pline de viata si de emotii.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Setare Direcție Descendentă


"Fericirea o face pe femeie frumoasa si dragostea o face fericita. Iubirea este adevaratul fard al femeii."


Charles Baudelaire


Adauga acestui “fard” ingrediente nemuritoare precum sentimentele tale, alege cadouri de dragoste precum bijuterii in forma de inima sau alte elemente romantice, ori decorate cu cristale Swarovski Ruby - piatra pasiunii, a iubirii, considerate inca din Antichitate emblema fericirii si vei trai cu adevarat cele mai adanci vibratii.


Cele mai potrivite cadouri pentru Ziua Indragostitilor


Fie ca esti in cautarea unor originale cadouri de Ziua Indragostitilor, sau cadouri de Dragobete, ori a unui cadou de dragoste oferit fara nicio ocazie speciala, la Roxanne's vei descoperi bijuterii unice si pentru toata viata, asa cum este iubirea ta!


Aceste bijuterii, pline de viata si de simtiri profunde, incarcate cu emotii, vor contura cadouri romantice care vor ajuta la exprimarea sentimentelor frumoase dintre frati, a dragostei nerostite dintre mama si copil, sau a celor mai adanci fioruri din povestile de dragoste.


Produsele Roxanne’s alcatuiesc astfel nu numai un simplu cadou de dragoste, ci un adevarat “pachet de dragoste” exprimata si traita sub toate formele sale si transmisa prin mesaje frumoase regasite intr-o bijuterie rafinata, plina de viata si de emotii.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine