BRATARI ROBERTO MONTI

BRATARI ROBERTO MONTI

Roberto Monti


Fiecare bratara Roberto Monti este o opera de arta care defineste masculinitatea si eleganta. Alege-ti preferata si defineste-ti un stil propriu!Livrare gratuita


"Trebuie sa ai stil. Te ajuta sa cobori scarile. Te ajuta sa te trezesti dimineata. Este un mod de a trai. Fara stil, esti nimeni."


Diana Vreeland

Creeaza-ti propriul stil cu ajutorul bratarilor pentru barbati Roberto Monti! Defineste-ti personalitatea urmand ultimele trenduri ale modei masculine italiene! Alege bratari pentru barbati care iti vor pune in evidenta puterea, virilitatea si originalitatea, specific masculine!


Realizate manual, din pietre semipretioase naturale si argint 925, bratarile Roberto Monti sunt usor de purtat si combinat intre ele, intregind un look masculin de invidiat. Toate materialele folosite sunt premium si cu atentie selectate, iar designerii italieni lanseaza cele mai cool modele pentru barbati, oferite la preturi atractive.


 
"Fiecare bratara pentru barbati este o opera de arta care defineste masculinitatea si eleganta. Alege-ti preferata si defineste-ti un stil propriu!"