Bratari placate cu rodiu, New In: Da

filtre

Bratarile placate cu rodiu le aduce acestora se remarca printr-un plus de stralucire si calitate premium, pretul acestui metal pretios rar fiind mai mare decat pretul aurului si argintului.

Ce este rodiu si de ce se foloseste la placarea bijuteriilor

Denumirea rodiului provine din cuvantul grec "rhodon" care inseamna trandafir. Rodiul face parte din grupa de metale a platinei, fiind un metal nobil extrem de rar (se gaseste in cantitati foarte mici pe planeta) si, totodata, cel mai scump metal pretios din lume - cantitativ, pretul sau este aproximativ de 6 ori mai mare decat pretul aurului.

Bratarile Roxanne's placate cu rodiu sunt trecute printr-un proces numit galvanizare sau rodinare care le confera un aspect original, o stralucire si un luciu aparte, precum si o durabilitate si o rezistenta sporita la zgarieturi si abraziune.

Colectia Roxanne's de bratari frumoase placate cu rodiu cuprinde modele diverse, originale, decorate de cristale Swarovski si pietre semipretioase. Vei putea alege de la noi din magazin dintr-o gama extinsa de designuri unicat pentru fete si femei, la preturi avantajoase, in raport cu calitatea premium de care beneficiaza.