Reduceri progresive de pana la 30%, in functie de valoarea cosului de cumparaturi

BRATARI CU ZIRCONII

BRATARI CU ZIRCONII

Bratari cu Zirconii


Cu sclipiri de diamant si pret de zirconiu cubic (CZ), cu efecte aducatoare de energie pozitiva, bratarile decorate cu aceste cristale deosebit de rafinate, te vor plasa in centrul atentiei si vor da frumusete zilelor si stralucire serilor.

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă

De ce e deosebita o bratara cu zirconiu


Asemanarea izbitoare a zirconiilor cu diamantele te va ajuta sa stralucesti atunci cand vei purta bratarile Roxanne's decorate cu zirconii!


De ce sa alegi o bratara zirconiu de la Roxanne's


Lucrate manual cu maiestrie de catre bijutieri cu experienta, bratarile pentru fete si femei Roxanne's te vor scoate imediat din anonimat prin frumusetea modelelor, calitatea materialelor si stralucirea inegalabila de zirconiu.


Alege, online sau in showroom, bratari de dama cu zirconiu cubic in diferite modele si stiluri, realizate pentru orice ocazie si atrage de partea ta energiile pozitive!


Orice bratara iti va atrage atentia, vei sti sigur ca este o piesa de calitate, asemeni tuturor bijuteriilor de la noi din magazin. Nenumaratele oferte si preturi accesibile te vor incanta in acelasi timp si vei putea alege bijuterii elegante, cu design unicat, fara prea mare efort financiar!