MORE TO ADORE

MORE TO ADORE

More to Adore


Renumite pentru Cristalele Swarovski originale si modelele inovative, aceste bijuterii uimitoare sunt apreciate pentru personalitatea, designul excelent si pretul accesibilSetare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita


"More to Adore este intruchiparea bijuteriilor care stralucesc in orice ocazie."


More to Adore Team


Suntem incantati sa va prezentam More to Adore, un brand al SWAROVSKI®.


Intuind uriasul potential, Daniel Swarovski realizeaza prima sa inventie, o masina de taiat si fatetat cristale cu o precizie uimitoare. Aceasta inventie, patentata in 1892, a deschis poarta unei fascinante lumi cristaline, dar si a unei afaceri de succes.


On 1895, Swarovski se muta din Bohemia in Wattens, o mica localitate in Alpii tirolezi, in apropierea orasului Innsbruck. Aici, impreuna cu cei trei fii ai sai, deschide o fabrica de taiat cristale, experimentand apoi numeroase metode de a obtine cristale. Sunt realizate din sticla optica extrem de pura, de calitate superioara, cu mai multe fete, cu taietura precisa, cu muchii fine, realizate industrial. Creeaza un efect de stralucire datorita multiplelor fatete care capteaza lumina si o reflecta in sclipiri si culori atractive. Pe langa stralucirea lor unica ce atrage atentia asupra purtatorului, au rolul de a capta lumina si de a amplifica si distribui energia pozitiva in spatiul in care se afla. Prin urmare, sunt un remediu important in arta Feng-Shui, fiind extrem de apreciate atat pentru frumusetea lor, cat si pentru efectele benefice pe care le au asupra noastra.


Colaborarea directa cu celebra companie SWAROVSKI AG a facut posibila adaugarea in portofoliul Roxanne's a bijuteriilor lucrate la cele mai inalte standarde chiar in fabrica Swarovski. Cristalele Swarovski autentice adauga valoare acestor bijuterii fashion deosebite, importate direct de la origini, din Wattens, Austria.


Renumite pentru cristalele Swarovski originale de inalta clasa si modelele inovative, More to Adore, aceste bijuterii uimitoare, in pas cu ultimele tendinte ale modei, sunt apreciate in intreaga lume pentru personalitatea, design-ul excelent si pretul accesibil.


More to Adore – Crystals from Swarovski®, se adauga astfel produselor Roxanne’s Jewellery & Giftware, atent selectate din lumea intreaga. Asadar, sa celebram impreuna, pe piata romaneasca, stralucirea fara egal a cristalelor Swarovski.


 
"Adaugam stralucire vietii de zi cu zi."


Swarovski