KEMIRA

KEMIRA

Kemira


100% Handmade in Italy, aceste bijuterii se remarca prin aspectul lor rafinat, dupa ultimele tendinte ale modei italieneSetare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita


"Misiunea noastra este aceea de a imbogati produsele actuale cu un nou continut, prin creativitatea noastra deja recunoscuta. Pe langa design si proiectare, un punct forte al acestor bijuterii este productia 100% “Made in Italy” care face diferenta."


Gianni Carita


Brand-ul Kemira Gioielli s-a nascut din experienta celebrei Case de Bijuterii din Italia, “Gianni Carita & Figli”, renumita pe piata bijuteriilor italiene inca din cele mai vechi timpuri. Au trecut doua secole de cand Vicenzo Carita si-a deschis primul sau atelier. In 1834, acest tanar avea 30 de ani si a obtinut recunoasterea valorii sale la Curtea Bourbon (importanta casa regala europeana si actuala casa regala in Spania si in Ducatul Luxemburg), cand Regina Maria Christina a ales sa poarte unul dintre colierele sale, o bijuterie eleganta si rafinata, fabricata in Atelierul Carita. Din acest moment, atelierul sau, situat in inima satului vechilor aurari, s-a transformat intr-o adevarata scoala pentru acest domeniu. In anii ’70, respectand traditia si mostenirea primita din tata in fiu, Gianni Carita a pus bazele unei companii corporatiste, cu succes international, extinse peste tot in lume, din SUA pana in Japonia. In 1997, ca o recunoasterte a muncii sale, primeste titlul de “Cavaler al Muncii” in Italia.


Asadar, Linia Kemira a luat nastere intr-o firma puternica din industria italiana de bijuterii handmade, cu experienta in fabricarea traditionalelor giuvaieruri din metale si pietre pretioase, adaptandu-se zilelor noastre, cand bijuteriile fashion au ajuns sa capete un avans fata de cele clasice. Dragostea pentru frumos, cultivata de secole, grija pentru detalii si produsul final a artizanilor italieni care lucreaza manual aceste bijuterii, designul modern si original, fac din acest brand, unul renumit si iubit in Italia si pe piata internationala.


Alegerea numelui “Kemira” a fost inspirata de stralucirea stelei calauzitoare “Mira – The Magnificent” si exprima dinamismul si intensitatea feminitatii din ziua de azi. Prin urmare, povestea acestei stele a stat la baza nasterii bijuteriilor stralucitoare si contemporane, sub numele “Kemira”.


Acest brand si-a facut in scurt timp un adevarat renume, datorita designului atractiv, rafinamentului produselor, stilului de mare impact, atentiei la detalii (de la proiect, la executie si prezentare in ambalaje personalizate) si calitatii 100% “Made in Italy”.


Acum, prin Roxanne’s Jewellery & Giftware, steaua luminoasa Kemira, aduce stralucire tuturor femeilor din Romania ce tin la aspectul lor rafinat, dupa ultimele tendinte ale modei italiene si internationale.