Cercei Cadou Surpriza | Roxannes.ro

BLOSSOM FAIRY GARDEN

BLOSSOM FAIRY GARDEN

Blossom Fairy Garden


Descopera bijuteriile din argint cu forma de floare, aducatoare de libertate, dragoste, frumusete si prietenie, pe care floarea insasi le simbolizeaza!

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita


"Dupa femei, florile sunt cele mai divine creatii."


Christian Dior


In Feng Shui, se spune despre flori ca aduc noroc si succes. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in general, plantele sanatoase manifesta energie Chi pozitiva. Astfel, floarea simbolizeaza puterea nelimitata a naturii.


Florile ne infrumuseteaza viata si, tocmai de aceea, au constituit sursa de inspiratie pentru artistii bijutieri de la Miss Roxanny care au creat aceasta minunata colectie de bijuterii din argint sub forma de flori.


Simbol al dragostei, prieteniei, compasiunii, aceste minunate forme diafane vor incanta prin culoare si delicatete, iti vor imbunatati dispozitia si vor avea un efect pozitiv asupra starii tale emotionale.


Impletind in mod armonios argintul pur - Sterling Silver 925 cu placaje din aur galben si roz si cristale Swarovski in culori specifice, artizanii nostri au realizat o "Gradina de Basm" din care poti culege florile preferate, pentru tine sau pentru un cadou deosebit!"


Peste tot in lume, in toate culturile, ea este simbolul universal al frumusetii, esteticii si progresului. Intelectul si spiritul nostru infloresc atunci cand avem in preajma noastra simboluri florale. De aceea, purtand bijuterii cu design in aceasta forma te vei simti speciala si admirata si vei raspandi in preajma ta o atmosfera destinsa.


Te invitam sa descoperi bijuteriile sub forma de flori ale iubirii, protectiei, inocentei, prosperitatii, puterii sau frumusetii, in functie de legenda, simbolul si semnificatia fiecareia.
"Fiecare floare este un suflet inflorit in natura."


Gerard de Nerval