Zirconiul - aceeasi stralucire ca a diamantului

Zirconiul - aceeasi stralucire ca a diamantului

05.02.2018 15:23

Zirconiul, denumit si Piatra de cubic zirconia (CZ), este un material asemanator diamantului din punct de vedere vizual, al claritatii, durabilitatii, densitatii si greutatii.

Din 1976, cand a fost realizat in laborator si introdus in industria de bijuterii, zirconiul, acest cristal deosebit, a devenit principalul concurent al diamantului. Acest material este un cristal izometric, greu, optic perfect, si, de obicei incolor, dar poate fi obtinut intr-o varietate larga de culori.

 

 

Desigur, moda se schimba, tehnologia avanseaza, si datorita pretului mai mic, incomparabil cu cel al diamantului, zirconiul a castigat teren pe piata fabricarii de fashion jewellery. Multa lume considera zirconiu piatra semipretioasa si datorita stralucirii asemanatoare cu cea a  diamantului, diferentele sunt greu de observat la prima vedere. De altfel, calitatea sa a devenit una exceptionala. Bijuteriile din argint Miss Roxanny - Heartwarming Jewels sunt decorate cu aceste minunate cristale din zirconiu bijuterii de exceptie.

Cristalele de zirconiu (CZ) ca si cele Swarovski sunt cristale sintetice, realizate in laborator, motiv pentru care pot fi colorate in orice nuanta a curcubeului. De asemenea, ele pot fi fatetate astfel incat sa ajunga la stralucirea unui diamant. Zirconiul, cu o duritate mai apropiata de cea a diamantului, poate fi comparat sub acest aspect cu rubinul, safirul sau smaraldul.

 

 

Ca un bonus, cristalul de Zirconiu este recunocut ca avand si multiple efecte benefice asupra starii :

- Clarifica mentalul si sporeste intuitia  
- Confera durabilitate actunilor, perseverenta si incapatanare    
- Scade depresia, insomnia         
- Ajuta la dezintoxicare
- Alunga energiile negative si cosmarurile           
- Se spunea ca protejeaza de fulger, febra, tristete si necaz.

Asadar, cu sclipiri de diamant si pret de zirconiu cubic (CZ), cu efecte aducatoare de energie pozitiva, bijuteriile decorate cu aceste cristale deosebit de rafinate, te vor plasa in centrul atentiei si vor da frumusete zilelor si stralucire serilor.

Postat în Fashion De:
Roxana Muntean

Certificare Magazin de Incredere. Roxannes.ro respecta standardele TRUSTED.ro

Firma autorizata ANPC pentru operatiuni cu metale si pietre pretioase. AUT. Nr. 9803

Plati securizate 3D Secure. Platesti online in siguranta.

Plata in rate fara dobanda. Pana la 6 rate lunare.

Afisarea 100% transparenta a recenziilor de la clienti verificati.