Top 5 sfaturi pentru alegerea celui mai potrivit colier/pandantiv

Top 5 sfaturi pentru alegerea celui mai potrivit colier/pandantiv

De ani buni, colierul/pandantivul este printre cele mai importante atractii in materie de bijuterii pentru orice femeie. Este intotdeauna in trend, se poarta usor si atrage mereu privirile asupra ta. De aceea, aceasta bijuterie este iubita si purtata de toate femeile.

 

Dar cum faci sa il alegi pe cel mai potrivit, care sa te scoata mereu din orice incurcatura vestimentara (adica sa fie sarea si piperul unei tinute, oricat de simple) si, in plus, sa fie original si ieftin? La prima vedere este greu de crezut ca vei gasi o bijuterie accesibila care sa fie potrivita la orice tinuta, eveniment sau moment al zilei.

 

Pentru ca esti prietena noastra, Roxanne’s iti va dezvalui pasii de urmat in cautarea misteriosului colier/pandantiv:

 

1. Gandeste-te la activitatea ta de zi cu zi, ce faci intr-o zi obisnuita, de dimineata pana seara: mergi la birou, iesi la masa de pranz, mergi la cumparaturi, iesi seara in oras cu prietenii, daca ai copii ii duci/aduci de la scoala… o multime de activitati… Un colier potrivit care sa te insoteasca pe tot parcursul zilei, in toate activitatile, este cu siguranta un Pandantiv Papusa Bambole Milanesi care se potriveste oriunde si la orice ora.

 

 

2. Ia in calcul la ce tinute ti-ai dori sa porti un colier/pandantiv: tinuta sport/jeans, tinuta office, tinuta smart-casual etc. Ce se poate asorta mai bine la orice tinuta decat cel mai versatil colier, Pandantivul Papusa Bambole Milanesi? Poti purta o bambola la blugi sau, la fel de bine, la un taior business.

 

 

3. Nu vrei sa cheltuiesti prea mult, sau pur si simplu nu doresti sa dai impresia in fata colegilor/cunoscutilor ca investesti exagerat de mult in bijuterii. Un colier ieftin dar simpatic, de calitate si creat in stil Italian este cel mai potrivit: Pandantivul Papusa Bambole Milanesi... si, in plus, iti poti achizitiona mai multe, de mai multe culori si stiluri, la un pret accesibil.

 

 

4. Gandeste-te daca se potriveste cu locul tau de munca/scoala. Poti fi studenta, poti avea un job entry-level sau poti fi medic, profesor, manager de department etc. Alege colierul care se potriveste perfect in orice institutie: Pandantivul Papusa Bambole Milanesi. Papusa ta va sta fericita langa tine la birou, intalniri de afaceri, la cabinet, la cursuri, in orice institutie sau firma.

 

 

5. Iti place sa iti schimbi mereu accesorizarea? Alege din cele 400 de modele de Pandantive Papusi Bambole Milanesi! Te vei putea asorta mereu, indiferent de cromatica vestimentatiei tale.

 

 

Asadar, daca doresti sa iesi din tipare, sa fii interesanta si sa schimbi zilnic accesorizarea, dar in acelasi timp sa eviti opulenta, iti propunem o colectie inedita de Pandantive Papusi inspirate de designerii italieni si lucrate manual cu maiestrie.

 

 

Fiecare Bambola poate fi eleganta, romantica, rafinata, chic, vintage, sport... dar totusi la moda, astfel incat tu sa poti sa o alegi pe cea mai potrivita, in functie de stilul sau personalitatea proprii.

 

 

Alege si colectioneaza cele mai versatile, accesibile, asortabile si originale coliere/pandantive!

Taguri: