Roxanne's si Mariana Jewellery la Mariage Fest

05.04.2017 16:56

Participarea noastra la aceasta expozitie a fost una foarte importanta, apreciata atat de viitoare mirese, nase, soacre mari sau mici, precum si de simpli invitati la evenimentele de acest gen.

 

                                    

 

Pe o piata in care accesorizarea oricarei vestimentatii se dezvolta tot mai mult, pe model occidental, Roxanne’s Jewellery & Giftware isi croieste un drum din ce in ce mai bine conturat in lumea bijuteriilor fashion pentru ocazii speciale sau de zi cu zi, accesorii pentru mireasa sau evenimente speciale.

 

                                                             

 

Asa cum spuneam, referindu-ne la ziua nuntii, un eveniment pentru o viata ar trebui sa inceapa cu bijuterii mireasa de cea mai buna calitate, spectaculoase, care sa transmita incredere in sine si sa o faca pe purtatoarea lor sa se simta fabulos. Acestea nu pot fi decat bijuteriile Mariana, bijuterii cu GARANTIE PE VIATA, lucrate manual in Israel, distribuite exclusiv in Romania prin Roxanne’s Jewellery & Giftware.

 

                        .               

 

Asadar, fie ca esti viitoare mireasa, nasa, soacra mare sau soacra mica, ori pur si simplu invitata la un eveniment deosebit, vei capta toata atentia cu spectaculoasele bijuterii de mireasa Mariana – Handcrafted in Israel!

                          

                                      

Postat în News Fashion De:

Main Copywriter