O noua imagine Mariana Jewellery

O noua imagine Mariana Jewellery

26.03.2017 22:06

“Nu exista culori neutre. Fiecare culoare este o declaratie despre cine suntem si despre ceea ce simtim” – Mariana Ravid

Bijuteriile Mariana, lucrate manual in Israel, traverseaza o peroada excelenta de dezvoltare si recunoastere la nivel global.

Ca o componenta a progresului marcii, firma din Israel vine cu un aer nou, un refresh si o reenergizare internationala a creatiilor Marianei.

Rebranding-ul isi doreste sa evidentieze calitatile deosebite si caracteristicile modern ale bijuteriilor Mariana. Reflectand la ceea ce este in prezent “Mariana Jewellery”, noul logo, “Mariana - Live in Color”, ilustreaza perfect tot ceea ce simte designerul israelian, Mariana Ravid:

“Pentru mine, creativitatea incepe mereu prin culoare. Ne exprimam in cuvinte, dar spiritul nostru vorbeste in culori”.

Prin noile colectii, brand-ul reuseste sa se detaseze de clasic, reinventandu-se intr-o mare de culori, forme și imbinari de elemente calitative.

Cu aceasta ocazie, ne exprimam increderea ca si tu, iubitor al bijuteriilor Mariana, ce primesc garantia pe viata a calitatii, sa pasesti alaturi de brand-ul preferat intr-o nua etapa de creatie, menita sa iti ofere cele mai frumoase si speciale accesorii.

Postat în Fashion De:
Roxana Muntean

Certificare Magazin de Incredere. Roxannes.ro respecta standardele TRUSTED.ro

Firma autorizata ANPC pentru operatiuni cu metale si pietre pretioase. AUT. Nr. 9803

Plati securizate 3D Secure. Platesti online in siguranta.

Plata in rate fara dobanda. Pana la 6 rate lunare.

Afisarea 100% transparenta a recenziilor de la clienti verificati.