Cum sa alegi Bijuteria-Cadou perfecta pentru acest Craciun

Cum sa alegi Bijuteria-Cadou perfecta pentru acest Craciun

Sarbatoreste acest sezon cu bijuterii unice, stralucitoare!

Este un fapt binecunoscut ca cele mai apreciate cadouri vin in cutiute mici. Cand vine vorba de cadouri memorabile, in special in ocazii precum Craciunul, nimic nu se compara cu bijuteriile. Transforma aceasta sarbatoare in una exceptionala cu bijuteriile Roxanne’s.

 

Nu exista ocazie mai buna decat luna decembrie pentru a spune persoanei dragi cat de mult inseamna pentru tine. Fa-o sa se simta extraspeciala, oferindu-i un cadou de Craciun cu bijuterii unice in acest an. Te-ai gandit sa-ti faci fericita mama, sora, prietena sau iubita in acest sezon de sarbatoare? O bijuterie deosebita este intotdeauna un pariu sigur.

 

Dar nu stii de unde sa o apuci? Sa alegi cadoul potrivit pe care sa il asezi sub brad poate parea complicat, de aceea am creat un mic ghid care sa te insoteasca in acest proces.

Sunt multe puncte de luat in considerare atunci cand vine vorba de cumpararea unei piese de bijuterie pentru cineva drag, dar, din fericire, multe dintre ele pot fi rezolvate urmand recomandarile noastre.

 

Primul lucru de punctat este tipul bijuteriei pe care il prefera si il poarta cel mai adesea. Daca nu are gauri in urechi, e clar ca nu ii vei cumpara o pereche de cercei. Deci, inainte de a alege, observa ce bijuterie ar fi cea mai potrivita pentru ea: un inel, un colier sau pandantiv, o bratara sau o pereche de cercei. Pentru asta, e nevoie doar de a vedea ce bijuterii poarta sau, daca ai acces la caseta sa de bijuterii, poti arunca o privire sa vezi ce predomina pe acolo.

 

Pasul 2 este culoarea preferata a metalului pe care o poarta cel mai adesea. Daca unele dintre femei nu au o preferinta anume, altele poarta doar auriu sa doar argintiu, de aceea, acesta este un punct important (pe care il poti observa in functie de bijuteriile aflate deja in colectia sa).

 

Poti  lua in considerare piatra ei de nastere, incorporata in bijuteria aleasa, pentru o nota cu adevarat personala: https://www.roxannes.ro/bijuterii-cu-piatra-lunii-de-nastere.html Acest fel de alegere face un cadou deosebit de apreciat.

 

Marimea, culoarea, forma, stilul sunt elementele de care trebuie sa tii seama de asemenea atunci cand doresti sa oferi un cadou care sa se potriveasca cu preferintele ei. Descopera sfaturile noastre si sugestiile pentru o alegere perfecta: https://www.roxannes.ro/ghid-general-pentru-alegerea-bijuteriei-potrivite.html

 

Pentru a face mai usoara alegerea ta, am alcatuit o colectie specifica pentru aceste momente minunate de sarbatoare. Colectia “Dear Santa…” combina stralucirea zapezii proaspete si imaculate cu rosul specific sarbatorii nasterii lui Hristos, precum si cu verdele pur al naturii si al bradului de Craciun. Cristalele Swarovski autentice Clear Crystal si White Opal si pietrele semipretioase de opal si perle de cultura, adevarate energizante fizice si mentale, poseda capacitatea naturala de a crea armonie si echilibru in jur, iar prin forta, puterea si stralucirea lui, rosul - reprezentat de cristalele Swarovski Siam, Ruby si Hyacinth, este considerat pretutindeni ca fiind simbolul fundamental al principiului vital, un stimulent universal, cu actiuni binefacatoare asupra organismului, marind puterea vointei si curajul. Cristalele verzi Swarovski Emerald mixate cu malachite naturale ne vor aduce mai aproape de atmosfera de sarbatoare in care bradul impodobit are rolul principal.

Fie ca vei alege o pereche de cercei spectaculosi, un colier deosebit, un inel original sau o bratara aparte, bijuteriile noastre vor fi acel cadou unic, ce va bucura orice femeie cu personalitate.

Taguri: