Cristalele Swarovski – stralucirea si rafinamentul din bijuteriile Roxanne’s

Cristalele Swarovski – stralucirea si rafinamentul din bijuteriile Roxanne’s

21.07.2017 20:57

Te-ai intrebat ce sunt cristalele Swarovski? Acestea sunt piese pretioase realizate dintr-o sticla optica extrem de pura, de calitate superioara, cu taietura precisa si muchii foarte fine. Acest tip de cristale creeaza un efect impresionant de stralucire datorat multiplelor fatete ce capteaza lumina si o reflecta in sclipiri si culori deosebite. De aceea, la nivel mondial, elementele Swarovski sunt considerate cele mai calitative cristale prelucrate mecanic.

Cele mai importante caracteristici ale cristalelor Swarovski fac referire la greutate, stralucire, aspect uniform si, bineinteles, culoare. Aceste cristale sunt realizate dintr-o sticla speciala, cu un continut de plumb ridicat, ceea ce le confera un plus de greutate fata de sticla obisnuita, cu care sunt adesea confundate. Stralucirea acestora este inegalabila, sticla ce intra in componenta lor fiind tratata cu un ingredient special, in timp ce uniformitatea suprafetelor se datoareaza tehnologiei de taiere in sute de fatete bazata pe simularea 3D. Un element essential al cristalelor autentice Swarovski este paleta extrem de larga a celor 80 de nunate si culori.

Colectiile de bijuterii cu cristale swarovski prezentate de Roxanne’s impresioneaza prin design-ul modelelor, dar mai ales prin combinatia eleganta, atent realizata, de cristale si pietre semipretioase in culori vibrante.

Linia de bijuterii cu cristale Swarovski in combinatie cu pietre semipretioase  disponibila in magazinele Roxanne’s a fost conceputa special pentru femeile rafinate, care isi doresc sa straluceasca asemenea celor mai frumoase pietre. Caracteristicile optice si estetice iesite din comun ale acestor cristale aplicate manual pe bijuteriile noastre sunt cele care desavarsesc aspectul rafinat al produselor Roxanne’s. Micile opere de arta imbina ideal aspectul vintage cu cel modern, cristalele si pietrele semipretioase, aducand un strop de energie si o stare de spirit pozitiva.

Roxanne's Jewellery & Giftware detine in colectia sa aproximativ 2000 de bijuterii cu cristale Swarovski in combinatie cu pietre semipretioase realizate manual dintr-o sticla optica extrem de pura, in combinatii inepuizabile de culori si nuante.

Postat în Fashion De:
Roxana Muntean

Certificare Magazin de Incredere. Roxannes.ro respecta standardele TRUSTED.ro

Firma autorizata ANPC pentru operatiuni cu metale si pietre pretioase. AUT. Nr. 9803

Plati securizate 3D Secure. Platesti online in siguranta.

Plata in rate fara dobanda. Pana la 6 rate lunare.

Afisarea 100% transparenta a recenziilor de la clienti verificati.