Colierul purtat in par

Colierul purtat in par

Bijuteriile pot insemna pentru tine mai mult decat simpla accesorizare clasica a unei tinute.

Accesoriile deosebite pentru par nu sunt intotdeauna usor de potrivit, asa ca iti oferim mici trucuri pentru a iti pune in valoare coafura si look-ul cu ajutorul bijuteriilor.

Astazi, iti dezvaluim destinatiile neobisnuite de accesorizare ale colierului. Iata o idee, pe cat de neobisnuita, pe atat de creativa: poarta un colier in par! Poate suna ca o idee traznita, dar daca este ales corect, asortat tinutei si stilului tau, un colier purtat in par va putea completa look-ul intr-un mod subtil si original.

 

 

Ce trebuie sa iei in considerare cand recurgi la o astfel de alegere:

1. Unde sa porti colierul? Pe frunte? Pe o parte a capului? In crestet, ca pe o tiara? Alege locul de amplasare a colierului in functie de coafura ta, modelul bijuteriei si tinuta pe care o porti.

2. Ce model alegi? Asta depinde de fizionomia ta si de stilul propriu. Daca ai trasaturi delicate, alege un colier mai mic care sa arate natural in parul tau. Daca ai un stil mai rebel, atunci poti opta pentru orice fel de model care iti va intari forta personalitatii tale.

3. Cum il fixezi? Foarte simplu: alege agrafe simple, de o culoare cat mai apropiata de culoarea parului tau si, daca nu te pricepi la aranjarea lui, apeleaza la o persoana care sa te ajute.

 

Mai multe vedete de la Hollywood si personalitati cu sange albastru au indraznit sa se evidentieze prin purtarea neconventionala a unui colier.

 

Cunoscuta pentru colectia sa impresionanta de bijuterii, Elizabeth Taylor a fost dintotdeauna o nonconformista si printre primele VIP-uri care a purtat bijuteriile in par.

 

Diana, Printesa de Wales a purtat pe frunte un colier cu smaralde, la un eveniment caritabil din Melbourne in 1984 si din nou in 1988, la un alt eveniment australian.

 

Stilul lui Jennifer Lawrence a evoluat an de an, aceasta ajungand printre exemplele de urmat in ceea ce priveste originalitatea. Trucul care a propulsat-o intr-un clasament al celor mai in trend vedete este impletirea unui colier in coafura sa.

 

Recunoscuta drept una dintre cele mai curajoase si mai elegante trensetters, Sarah Jessica Parker a fost fotografiata si ea purtand un accesoriu pentru par mai putin obisnuit: colierul.

 

Am observat-o si pe Nicole Kidman, la un eveniment care a avut loc in China, cu un colier prins intr-un coc impletit. Ceea ce o face atat de deosebita este modul in care cad diferite parti ale colierului, pentru a crea mai multe straturi.

 

Daca ai un stil mai curajos, poti opta si pentru o accesorizare iesita din tipare, precum cea a lui Lady Gaga.

 

Adaugand un colier coafurii tale, nu numai ca vei fi originala, dar vei arata cu totul special!

In functie de starea ta de spirit, poti alege un model mai fin sau unul opulent, in ambele situatii vei arata sensational cu o bijuterie pe care, mai apoi, o poti purta si clasic, la gat. Astfel, prin achizitionarea unui colier, vei avea acea bijuterie 2 in 1 de care te poti bucura in mod original.

Nu cred ca exista o reteta generala pentru acest tip de accesorizare, si, chiar daca la origini, aceste bijuterii nu au fost destinate pentru a fi purtate in par, vor arata fabulos, asa ca poti incerca! Alege din Colectia de Coliere Roxanne’s care vor desavarsi un outlook cu personalitate.

Incearca unul dintre aceste stiluri de prindere in par a colierului si eticheteaza-ne pe Instagram @roxannes_jewellery! Hai sa descoperim care este cea mai creativa clienta Roxanne’s.

Taguri: