Ce sunt Cristalele Swarovski?

Ce sunt Cristalele Swarovski?

Bijuteriile vor fi întodeauna accentul feminin și elegant de care trebuie să se bucure orice reprezentantă a sexului frumos. Colecțiile Roxannes te pot inspira în alegea celor potrivite pentru tine, indiferent de contextul în care vei purta Bijuteriile Swarovski.

Brătări placate cu aur roz, cercei din argint, coliere prețioase sau inele unice, toate pot fi decorate cu Cristale Swarovski pentru a căpăta o notă specială!


Despre Cristale Swarovski


 Pentru început, trebuie să pornim de la istoria Cristalelor Swarovski: origini îndepărtate și ani de istorie, totul de la o simplă idee. Anul 1892 a fost cel care a adus mai tehnologia mai aproape de bijuterii.

Daniel Swarovski, fiul lui David Swartz a inventa o mașină electrică și revoluționară, care avea să marcheze un nou început în arta bijuteriilor. Cu ajutorul hidroelectricității, care i-a oferit numeroase avantaje, mașina automată de tăiere a sticlei era potrivită pentru crearea cristalelor perfecte Swarovski. Ușor, ușor, au renunțat complet la tehnica manuală, iar în prezent, compania austriacă se mândrește cu peste 30.000 de angajați perfecționiști în tot ce ține de Bijuterii Swarovski. Totul a plecat de la o simplă afacere de familie, unită de pasiunea pentru bijuterii.

Aceste lucruri au făcut să avem azi sinonimul perfect pentru cea mai înaltă calitate a cristalelor din sticlă și acesta să fie numit simplu Swarovski!



Pietre artificiale sunt confecționate din sticlă, tăierea este una asemănătoare diamantelor, iar stălucirea este oferită de oxidul de plumb care se află într-un procentaj de 32%.

Sunt o variantă excelentă atunci când îți dorești eleganța unor bijuterii din cristale. Strălucirea acestor Elemente Swarovski este unică. Datorită mașinăriilor speciale care se ocupă de tăierea uniformă, fără zgârieturi și fără a prinde bule de aer în interior, fiecare cristal în parte este perfect.

               Există Cristale Swarovski pentru confecționat bijuterii. Astfel, companii mai mari sau mai mici, care sunt partenere Swarovski și îndeplinesc condițiile necesare de cumpărare și distribuire, putând  accesa aceste pietre pentru a decora, în stilul propriu, alte numeroase modele.



Avantaje când vine vorba despre Bijuterii Swarovski



Există numeroase motive pentru care Cristalele Swarovski se află printre pietrele preferate ale doamnelor și domnișoarelor atunci când vine vorba despre bijuterii. Tocmai datorită acestui lucru, echipa Roxannes s-a gândit să îți ofere câteva avantaje ale acestor cristale:

-        Prețurile accesibile

Dacă te declari o adevărată împătimită a bijuteriilor și cauți să adaugi la colecția ta de valori, cât mai multe piese prețioase, atunci, bijuteriile cu Cristale Swarovski sunt potrivite. În funcție de cât ești dispusă să investești, găsești numeroase modele cu variații de culori, toate realizate perfect, la prețuri mai mari sau mai mici.

-        Calitatea pietrelor și a bijuteriilor

Raportul calitate preț se ia în considerare și când vine vorba despre bijuterii. Cristalele Swarovski sunt recunoscute pentru aspectul lor splendid, iar în combinație cu diverse materiale, precum aur ori argint, pot fi detaliul de care ai nevoie pentru  o ținută completă.

-        Versatilitatea

Nu ai nevoie neapărat de un eveniment pentru a purta bijuterii cu Pietre Swarovski. Poți să iei cu tine zilnic, oriunde mergi, brățara preferată cu Cristale Swarovski, iar ea se va potrivi perfect. Alege culorile preferate și bucură-te de aceeași bijuterie și când mergi la serviciu, dar și atunci când iei parte la un eveniment important.


Fie că vei alege o pereche de cercei prețioși, o brățară elegantă, un inel aparte sau un colier potrivit, bijuteriile cu Cristale Swarovski din colecția Roxannes pot fi accentul de  simplitate și eleganță de care ai nevoie!

Taguri: