Ce bijuterii sa alegi in functie de ziua in care le porti

Ce bijuterii sa alegi in functie de ziua in care le porti

17.03.2018 23:09

 

Nu toate zilele sunt la fel. Uneori avem anumite stari sufletesti, anumite predispozitii, asta pentru ca fiecare zi din saptamana este guvernata de una din cele sapte planete importante. Iata, din punct de vedere astrologic, ce bijuterii sa alegi in functie de ziua in care le porti:

 

 

Inceputul saptamanii, prin ziua de luni, este guvernat de Luna, simbol al  sensibilitatii, emotivitatii, imaginatiei, reconcilierii, romantismului, nostalgiei, familiei, fertilitatii. Astfel, culorile ce definesc aceasta zi sunt argintiu, alb, gri. Totodata, pentru a ne inconjura de energie pozitiva este bine ca astazi sa purtam tinute accesorizate cu bijuterii cu cristale in aceste nuante, precum si bijuterii decorate de Piatra Lunii, Cristal de stanca, Perla. So, keep calm and wear white and grey!

 

 

Marti este ziua lui Marte, asa cum mai este cunoscuta dupa planeta ce o guverneaza. Planeta Rosie, cum mai este numita Marte  este considerata in astrologie simbolul energiei, al pasiunii, actiunii, al focului si razboiului, concretizand actiunea si implicarea, alungand indiferenta, detasarea si pasivitatea. Culoarea ce defineste aceasta zi este rosul, in toate nuantele sale, iar pietrele norocoase sunt rubin, siam, hyacinth. De aceea, pentru a ne inconjura de energie pozitiva, este bine ca martea sa purtam tinute in care sa se regaseasca aceasta culoare, precum si bijuterii cu pietre sau cristale in diferite nuante de rosu, culoarea initiativei, vointei, a energiei de foc. So, keep calm and wear red!

 

 

Miercuri este ziua lui Mercur, o planeta neutra, simbolizand tineretea, comunicarea, inteligenta, studiul, constientul, memoria, rationalul. In mitologia romana, aceasta planeta era cunoscuta drept mesagerul zeilor, iar culoarea caracteristica este violetul care ne ajuta sa vibram la cel mai inalt nivel. Pentru a simti aceste vibratii, este bine ca astazi sa purtam tinute accesorizate cu bijuterii in aceste nuante, precum si bijuterii decorate de opal, piatra semipretioasa specifica lui Mercur. So, keep calm and wear violet!

 

 

Joi este ziua lui Jupiter, asa cum mai este cunoscuta dupa planeta ce guverneaza mijlocul saptamanii. “Marele benefic” (asa cum i se spune in astrologie), Jupiter, este astrul ce aduce bunastare, simpatie, generozitate, insufla echilibrul, armonia in familie, cumpatarea. Culoarea ce defineste aceasta zi este albastrul, in toate nuantele sale, iar pietrele norocoase sunt in special safirul si ametistul. De aceea, pentru a ne inconjura de energie pozitiva, este bine ca joia sa purtam tinute in care sa se regaseasca aceasta culoare, precum si bijuterii cu pietre sau cristale in diferite nuante de albastru. So, keep calm and wear blue!

Vineri, a cincea zi a saptamanii, era dedicata de romani zeitei Venera si planetei Venus, planeta iubirii, frumusetii, rafinamentului si simtului artistic. Aflata sub influenta acestei planete a dragostei si seductiei, a emotiilor si creativitatii, vinerea este ziua potrivita pentru intalnirile romantice precum si pentru activitatile artistice, fie ele chiar specifice sarbatorii de Halloween. Culoarea definitorie este verdele, culoarea sperantei si a unui nou inceput, iar pietrele si cristalele norocoase sunt jad,smarald, peridot, olivine. Pentru a simti energia pozitiva a acestei zile este bine sa alegem outfit-uri in care sa se regaseasca cel putin un articol vestimentar in aceasta culoare si bijuterii decorate de cristale si pietre verzi. Asadar, reteta perfecta pentru a incepe weekendul in acord cu influentele astrale, este sa ne inconjuram de persoanele iubite, sa petrecem timpul in spirit artistic si sa purtam o tinuta si bijuterii definite de culoarea norocoasa a zilei. So, keep calm and to wear jewellery defined by green, the lucky color of this day!

 

 

Sambata se poarta negrul! Guvernata de Saturn, aceasta zi poate fi incarcata de energie pozitiva daca ne inconjuram de culorile si cristalele specifice. De aceea este recomandat ca tinutele noastre de sambata sa fie in tonuri de gri si negru, desavarsite de bijuterii create cu cristale Black Jet, Black Diamond, Iridescent Vitrail, Smoky Quartz. Iata reteta perfecta pentru a petrece a sasea zi a saptamanii in acord cu influentele astrale. So, keep calm and wear black!

 

 

Guvernata de Soare, duminica este, si din punct de vedere astral, o zi de odihna si, in acelasi timp, de sarbatoare.  Singura zi a saptamanii care poarta un nume crestin (Dies Dominica - Ziua Domnului) este pe deplin caracterizata de starea de bine. Soarele este considerat planeta iubirii, izvorul luminii si fericirii. Toate aceste avantaje ale zilei vor putea fi amplificate prin alcatuirea unor tinute bazate pe culori solare, iar cristalele in aceste nuante – topaz, citrina, peach, silk ne vor transforma propriile bijuterii in adevarate talismane. So, keep calm and wear yellow!

 

 

Indiferent, insa, ce bijuterii purtam, ce culori au, important este sa fie bijuterii de calitate premium, spectaculoase, care sa atraga toate privirile. Pe Roxannes.ro vei gasi bijuterii handmade din argint, bijuterii placate cu aur si decorate cu cristale Swarovski originale si pietre semipretioase naturale. 

Urmareste alaturi de noi cele mai recente tendinte de pe piata Fashion Jewellery, cunoaste ultimele colectii ale celebrilor designeri de bijuterii, afla cele mai noi informatii din domeniu si impartaseste-ne impresiile tale.

FII BINEVENIT IN UNIVERSUL ROXANNE'S JEWELLERY & GIFTWARE!

Postat în Fashion De:

Main Copywriter