Ce bijuterii sa alegi in functie de ziua in care le porti

Ce bijuterii sa alegi in functie de ziua in care le porti

Nu toate zilele sunt la fel. Traim experiente diferite in fiecare zi. Starile noastre sufletesti, dar si dispozitiile zilnice difera, intrucat fiecare zi din saptamana este guvernata de una din cele sapte planete importante.

Iata, din punct de vedere astrologic, ce bijuterii sa alegi in functie de ziua in care le porti:

Inceputul saptamanii, prin ziua de luni, este guvernat de Luna. Aceasta este simbol al  sensibilitatii, emotivitatii, imaginatiei, reconcilierii, romantismului, nostalgiei, familiei si al fertilitatii. Astfel, culorile ce definesc aceasta zi sunt argintiu, alb si gri. De aceea, pentru a te inconjura de energie pozitiva este bine ca lunea sa porti tinute accesorizate cu bijuterii cu cristale in aceste nuante, precum si bijuterii decorate de Piatra Lunii, Cristal de stanca ori cu fermecatoarele perle.

 Alege puritatea si echilibrul absolut inspirat de Luna.

 

 

Marti este ziua lui Marte, asa cum mai este cunoscuta dupa astrul ce o guverneaza. Planeta Rosie, cum mai este numita Marte  este considerata in astrologie simbolul energiei, al pasiunii, al actiunii, al focului si razboiului, concretizand actiunea si implicarea, alungand indiferenta, detasarea si pasivitatea. Culoarea ce defineste aceasta zi este rosul, in toate nuantele sale, iar pietrele norocoase sunt rubinul, siamul si hiacintul.

De aceea, pentru a te inconjura de energie pozitiva, este bine ca martea sa porti tinute in care sa se regaseasca aceasta culoare, precum si bijuterii cu pietre sau cristale in diferite nuante de rosu, culoarea initiativei, a vointei si a energiei de foc. 

 

 

Ziua de Miercuri este guvernata Mercur, o planeta neutra simbolizand tineretea, comunicarea, inteligenta, memoria si rationalul. In mitologia romana antica,  zeul Mercur era cunoscut drept mesagerul zeilor, zeul comertului si al calatoriilor. Culoarea caracteristica acestei zile a saptamanii este violetul, ce te ajuta sa vibrezi la cel mai inalt nivel. Pentru a simti aceste vibratii, este bine ca miercurea sa porti bijuterii in aceasta culoare, precum si bijuterii decorate de opal, piatra semipretioasa specifica lui Mercur. 

Profita de ocazie pentru a-ti inviora ziua cu ajutorul unor bijuterii colorate deosebit, in nuante variate de violet!

 

 

Joi este ziua lui Jupiter, asa cum mai este cunoscuta dupa planeta ce guverneaza mijlocul saptamanii. “Marele benefic” (asa cum i se spune in astrologie), Jupiter, este astrul ce aduce bunastare, simpatie, generozitate, insufla echilibrul si armonia in familie, precum si cumpatarea. Culoarea ce defineste aceasta zi este albastrul, in toate nuantele sale, iar pietrele norocoase sunt in special safirul si ametistul. De aceea, pentru a te inconjura de energa potrivita, este bine ca joia sa porti tinute in care sa se regaseasca aceasta culoare, precum si bijuterii cu pietre sau cristale in diferite nuante de albastru.

 

 

Joi este ziua lui Jupiter, asa cum mai este cunoscuta dupa planeta ce guverneaza mijlocul saptamanii. “Marele benefic” (asa cum i se spune in astrologie), Jupiter, este astrul ce aduce bunastare, simpatie, generozitate, insufla echilibrul, armonia in familie, cumpatarea. Culoarea ce defineste aceasta zi este albastrul, in toate nuantele sale, iar pietrele norocoase sunt in special safirul si ametistul. De aceea, pentru a ne inconjura de energie pozitiva, este bine ca joia sa purtam tinute in care sa se regaseasca aceasta culoare, precum si bijuterii cu pietre sau cristale in diferite nuante de albastru. So, keep calm and wear blue!

Vineri, a cincea zi a saptamanii, era dedicata de romani zeitei Venus, ce patrona iubirea, frumusetea si fertilitatea. Aflata sub influenta acestei planete a dragostei si seductiei, a emotiilor si creativitatii, vinerea este ziua potrivita pentru intalnirile romantice precum si pentru activitatile artistice. Culoarea definitorie este verdele, culoarea sperantei si a unui nou inceput, iar pietrele si cristalele norocoase sunt jadul, smaraldul, peridotul si olivina.

Pentru a simti energia pozitiva a acestei zile este bine sa alegi outfit-uri in care sa se regaseasca cel putin un articol vestimentar in aceasta culoare, dar si bijuterii decorate cu cristale si pietre verzi. Asadar, reteta perfecta pentru a incepe weekendul in acord cu influentele astrale, este sa te inconjori de persoanele iubite, sa investesti timp in hobby-uri artistice purtand tinute si bijuterii in culoarea norocoasa a zilei. Profita de influentele positive ale sfarsitului de saptamana purtand verde in nuantele tale preferate!

 

 

Sambata se poarta negrul! Guvernata de Saturn, aceasta zi poate fie incununata de eleganta daca te inconjori de culorile si cristalele specifice. De aceea, este recomandat ca tinutele purtate sambata sa fie in tonuri de gri si negru, desavarsite de bijuterii create cu cristale Black Jet, Black Diamond, Iridescent Vitrail, Smoky Quartz. Iata reteta perfecta pentru a petrece a sasea zi a saptamanii in acord cu influentele astrale!

 

Guvernata de Soare, duminica este si din punct de vedere astral, o zi de odihna si, in acelasi timp, de sarbatoare.  Singura zi a saptamanii care poarta un nume crestin (Dies Dominica - Ziua Domnului) este pe deplin caracterizata de starea de bine. Soarele este considerat planeta iubirii, izvorul luminii si al fericirii. Toate aceste avantaje ale zilei vor putea fi amplificate prin alcatuirea unor tinute bazate pe culori solare, iar cristalele in aceste nuante – topaz, citrina, peach, silk - iti vor transforma propriile bijuterii in adevarate talismane. 

 

 

Indiferent de bijuteriile pe care alegi sa le porti in oricare zi a saptamanii, opteaza intotdeauna pentru piese de calitate premium, spectaculoase, care sa atraga toate privirile si energia potrivita. Pe Roxannes.ro gasesti bijuterii handmade din argint, bijuterii placate cu aur si decorate pietre semipretioase naturale  sau cristale Swarovski originale.

Urmareste alaturi de noi cele mai recente tendinte de pe piata Fashion Jewellery, cunoaste ultimele colectii ale celebrilor designeri de bijuterii, afla cele mai noi informatii din domeniu si impartaseste-ne impresiile tale.

FII BINEVENIT IN UNIVERSUL ROXANNE'S JEWELLERY & GIFTWARE!

Taguri: