Bijuterii placate cu aur potrivite pentru fiecare moment al zilei

Bijuterii placate cu aur potrivite pentru fiecare moment al zilei

Cand spui bijuterii placate cu aur, ti se infatiseaza dinaintea ochilor exemple de eleganta desavarsita, ale unor elemente pretentioase, dar subline in aparitie.

Bijuteriile elegante din aur sunt potrivite tinutelor concepute cu stil si atentie pentru detalii, ce pot fi purtate in orice moment al zilei sau la evenimentele speciale de seara. Datorita liniilor sofisticate, componente ale pieselor pretioase, bijuteriile din aur ating absolutul frumusetii in materie de accesorii pentru cei care stiu sa aprecieze estetica la adevarata ei valoare.

Bijuterii placate cu aur sunt potrivite tuturor celor care isi doresc sa arate si sa se simta incredibil in fiecare moment – la birou, la petreceri sau in timpul liber. Tinutele la care pot fi accesorizate orice bijuterii suflate cu aur   variaza in functie de personalitatea celui care le poarta, insa pastreaza mereu accentele de eleganta si puritate cu care au fost create.

Te gandesti la posibilitatile de a purta bijuteriile preferate, indiferent de loc si momentul zilei?

Descopera trei combinatii speciale:

 

1. Bijuteriile placate cu aur si tinutele office

Pe Roxannes.ro regasesti multe modele de bijuterii sufate cu aur de care te poti ajuta in accesorizarea tinutelor office. De exemplu, daca alegi sa porti o camasa, nu iti recomandam sa incarci partea de sus cu un colier. Impodobeste-ti, mai degraba, mainile, accesorizand tinuta cu un inel supradimensionat, cu care sa atragi admiratia si toate privirile. Poti miza, deci, pe un model iesit din tipar sau pe un inel cu o singura piatra colorata atragatoare. De asemenea, daca obisnuiesti sa-ti porti parul strans, poti asocia tinutei office si o pereche de cercei delicati, avand o stralucire de invidiat.

 

 

 

2. Bijuteriile din aur pentru evenimentele elegante

Nimic nu poate exprima mai bine rafinamentul si eleganta decat aceasta armonizare a bijuteriilor cu hainele destinate unui eveniment special din viata ta! Este necesar ca romantismul si discretia unor astfel de seri sa se regaseasca in tinuta ta. De aceea, cea mai sigura cale de a impresiona la evenimentele elegante este prin asortarea tinutei cu bijuterii stralucitoare, care te reprezinta intru totul. Alege inele placate cu aur si pietre semipretioase in oricare din nuantele culorilor preferate ori coliere aurite bogate care sa sublinieze linia decolteului, atunci cand porti rochii simple, in culori uni.

3. Bijuteriile suflate cu aur la tinutele casual.

Te-ai gandit cum poti pune in valoare tinutele casual, de zi cu zi?
Bijuteriile placate cu aur pot fi cele mai potrivite accesorii cu ajutorul carora orice outfit devine senzational. In combinatii indraznete de sport-elegant, acest tip de bijuterii si piesele vestimentare lejere, de zi, devin complicii unei aparitii impecabile. Fie ca alegi agrafe de par aurii, charmuri, pandantive sau bratari, tinuta ta poate fi transformata rapid si fara prea mult efort. Ai nevoie doar de curaj pentru a uita de banal ca sa indraznesti ceva excentric, in combinatii neasteptate!

Simplitatea este eleganta, iar eleganta sta in micile detalii ale aparitiei de zi cu zi. Bijuteriile suflate cu aur aduc acea nota deosebita oricaror tinute in care te simti bine. 

 


Taguri: