Bijuterii din argint - cadouri universale

Bijuterii din argint - cadouri universale

03.02.2018 15:30

 

Argintul este unul dintre cele mai populare metale pretioase din lume si este considerat atemporal. Este favoritul tuturor. Poate fi orice stil, este minunat pentru orice buget si arata pur si simplu fantastic.

Poti pastra aceste bijuterii din argint pentru toata viata, ca o comoara personala.

 

 

Bijuteriile din acest metal atat de iubit sunt rezistente in timp, cu toate ca unele dintre ele au modele fine, delicate si finisaj deosebit si stralucitor.Miss Roxanny - Heartwarming Jewels, exclusiv in Romania prin Roxanne's Jewellery & Giftware este un brand ce reuneste delicate bijuterii argint ce se pot transforma in cadouri inedite. Poti gasi o piesa versatila, universala, mai ales atunci cand nu esti sigur de gusturile exacte ale celei care va primi cadoul tau.

 

 

Brand-ul Miss Roxanny - Heartwarming Jewels este conceput in Italia si doreste ca, prin produsele sale, sa incalzeasca orice inima, in orice ocazie. Bijuteriile intruchipeaza mici simboluri care vor raspandi energie pozitiva si care vor vorbi de la sine. Ne face placere sa cream modele deosebite, cu semnificatie, cu misiunea de a scoate la iveala cele mai frumoase sentimente. Noi realizam bijuterii argint 925 pe care tu si cei dragi sa le puteti pastra si pretui pentru toata viata!

Fiecare piesa este lucrata manual din argint pur 925, placat cu rodiu sau aur roz de 18K, poate fi decorata cu cristale originale de Cubic Zirconia si va fi insotita de un card special, cu mesaj personalizat pentru orice ocazie.

Fiecare moment al vietii merita sarbatorit printr-o bijuterie speciala, o bijuterie din argint!

Postat în Fashion De:

Main Copywriter