5 cele mai apreciate bijuterii Roxannes, oferite cadou

5 cele mai apreciate bijuterii Roxannes, oferite cadou

Colectiile de bijuterii prezente pe site-ul roxannes.ro au fost improspatate cu sute de modele noi de accesorii, ce au avut un real succes printre iubitoarele de bijuterii, dar si printre cei care au dorit sa le ofere celor dragi cadouri inedite.

Intrucat mai mult de 30% dintre accesoriile oferite de Roxanne’s Jewellery & Giftware sunt cumparate pentru a fi oferite persoanelor dragi, sub forma unor cadouri femei sau cadouri barbati, ne-am gandit sa facem o selectie cu 10 dintre cele mai apreciate bijuterii marca Roxannes ce au fost achizitionate anul acesta cu scopul de a fi oferite cadou.

1. Bratara On a Clear Day placata cu aur 24K. Regasita in impresionanta colectie Mariana Jewellery ce cuprinde o gama larga de bijuterii handmade, fabricate in Israel, bratara este placata cu aur de 24K si decorata de cristale Swarovski Clear Crystal.

2. Cercei Violet placati cu aur 24K. Culoarea vibranta, deosebita, cu forma clasica, regala, dar si insertiile de cristale Swarovski Violet sunt, cu siguranta, caracteristicile care au facut ca acest produs sa fie considerat printre cele mai potrivite pentru a fi oferie cadou.

3. Colier Tiara Day placat cu aur 24K. Bijuteria este decorata de cristale Swarovski Rose Water Opal, White Opal si Light Peach, si poate aduce stralucire unei tinute de ocazie, sau chiar unei rochii de mireasa. Colierul face parte din din colectia Tiara Day by Mariana Jewellery si confera, cu siguranta, o tenta glamour oricarui outfit.

4. Inel Jasmine placat cu argint 925. Realizat dupa un design original, cu patru Cristale Swarovski impresionante si atent lucrat manual, inelul reglabil a furat inima multor persoane care au vrut sa ofere un cadou inedit.

5. Bambola Olandese-Flowers-Gold. Modelul metalic reinterpreteaza look-ul indraznet al asa-numitelor “Flapper Girls”, caracterizat, in special, de tunsoarea bob si de fustele scurte. Inca de la aparitia lui printre colectiile de pe site, brand-ul Bambole Milanesi a fost extrem de iubit de publicul Roxanne’s, care a ales deseori sa ofere cadou una dintre bijuteriile regasite in aceasta colectie.

Tu cui ai face cadou o astfel de bijuterie?

Taguri: