5 cadouri inedite pentru ea

5 cadouri inedite pentru ea

Faptul ca nu ne aflam in clasica „perioada a cadourilor”, cand femeile sunt obisnuite ca persoanele din viata lor sa le surprinda cu numeroase surprize, nu inseamna ca nu putem face un gest plin de insemnatate pentru cele mai importante femei din viata noastra.

Pentru ca Roxanne’s incurajeaza astfel de initiative, in special cand nu vorbim despre  zile dedicate cadourilor pentru Ea (precum 8 martie, Valentine’s Day, Craciun etc), ne-am gandit sa propunem 5 idei de cadouri cu al caror farmec vei castiga dragostea si admiratia fiecarei femei la care acestea vor ajunge.

Produsele Roxanne’s pot fi cadouri inedite pe care le poti darui odata cu sentimentele si trairile tale si care reunesc toate vibratiile ce ajung nerostit la persoanele iubite. Fie ca esti in cautarea unor cadouri de dragoste pentru jumatatea ta sau cauti un cadou care sa exprime recunostinta, respect, prietenie sau pretuire, in sectiunea de "Cadouri" pusa la dispozitie de Roxanne’s le vei gasi pe toate.



1. Cercei California Dreaming placati cu aur 24K

Simpli, rafinati si feminini, placati cu aur 24K, acesti cercei handmade in Israel, cu insertii de cristale Swarovski Green Quartz si Vintage Rose sunt cadoul ideal pentru orice femeie care vrea sa straluceasca si sa se bucure de admiratia celor din jur.


2. Bratara Tiara Day placata cu aur 24K

Lucrata manual intr-o combinatie deosebita de cristale Swarovski Rose, Water Opal, White Opal si White Peach, bratara din colectia Tiara Day by Mariana Jewellery va aduce oricarei femei care o va purta un plus de rafinament si eleganta, fiind o bijuterie sofisticata si de efect. Ambalajul reprezentat de un saculet original din catifea are un design special creat pentru un cadou inedit.


3. Inel Cotton Candyplacat cu aur 24K

Feminin si rafinat, acest inel handmade, placat cu aur de 24 de carate, decorat de cristale Swarovski, este ideal pentru a adauga rafinament oricarei tinute.


4. Colier Xenia placat cu aur 24K

Acest splendid colier lucrat manual, adevarata explozie de eleganta si culoare, este placat cu aur roz de 24 carate. Intr-o insiruire aparent intamplatoare, mixul de cristale Swarovski Fuchsia, Coral, Tanzanite, Amethyst, Siam Red si Purple Velvet ii ofera distinctie, veselie si stralucire sofisticata, iar cea care il va purta va atrage toate privirile asupra sa.



5. Agrafa de par Silk placata cu argint 925

Lucrata manual in Israel, cu o combinatie inedita de cristale Swarovski si elemente decorative in culori naturale, agrafa din colectia Silk by Mariana Jewellery va accesoriza perfect orice coafura simpla. 

Tu ai ales cadoul care va surprinde placut cele mai speciale femei din viata ta? Indiferent de optiunea ta, te invitam sa urmezi sloganul nostru: "Cu fiecare cadou, daruieste o parte din inima ta!

Taguri: