4 tipuri de bijuterii handmade perfecte pentru Revelion

4 tipuri de bijuterii handmade perfecte pentru Revelion

Te pregatesti pentru petrecerea dintre ani? Atunci este momentul potrivit să hotarasti ce tinuta vei purta si cum o poti accesoriza pentru a fi in centrul atentiei de Revelion.

Traditia spune ca tinutele pe care le porti cu aceasta ocazie trebuie sa includa piese vestimentare sau accesorii de culoarea rosie. Recunoscut ca fiind culoarea pasiunii, rosul purtat la trecerea dintre ani are menirea de a-ti aduce noroc in dragoste. Daca iti doresti, insa, sa diversifici setul de accesorii pe care il porti anul acesta, noi iti propunem cateva alternative surprinzatoare. Pentru a te ajuta sa arati minunat in aceasta noapte speciala, echipa Roxannes iti recomanda bijuterii handmade cu totul aparte. Acestea vor completa look-ul tau intr-o maniera deosebita si foarte personala.

Descopera 4 optiuni potrivite pentru petrecerea de Revelion: 

1. All Red. Bijuterii handmade cu pietre semipretioase, in aceeasi nuanta de rosu cu rochia iti vor evidentia calitatile feminine si seducatoare, dar si personalitatea puternica. Poti fi sigura ca atragi norocul de partea ta, alegand sa porti o rochie senzuala rosie, confectionata din cele mai fine materiale, pe care sa o completezi cu accesorii in nuantele culorii focului. Poti vedea gama noastra de bijuterii Roxannes, ca sa iti alegi cerceii sau colierele preferate.

 

2. Nude. Daca in noaptea dintre ani vrei sa eclipsezi printr-un machiaj elaborat si vei alege o tinuta in culori neutre, bijuteriile cu cristalele Swarovski translucide sunt varianta ideala pentru a-ti asigura o aparitite de neuitat. Mai mult, variatiile de auriu sau argintiu ale pieselor vestimentare iti vor permite sa porti mai multe bijuterii in combinatii deosebite. Astfel, poti asorta cerceii cu un colier sau cu mai multe bratari supradimensionate si ai sansa sa surprinzi pe oricine in noaptea dintre ani.

 

3. Albastru pentru un an mai calm. Daca iti doresti un 2018 plin de serenitate si spiritualitate, poarta de Revelion albastru. Indiferent de nuanta care iti place, gasesti bijuterii impresionante pe site-ul nostrum, pe care sa le asortezi la tinute  pe masura. Fii speciala alegand culoarea ce caracterizeaza pe deplin calmitatea si linistea.

 

4. All Black. Eleganta, feminitate, mister. O tinuta ce imbina elemente vestimentare negre nu poate fi nici nici la cumpana dintre ani o alegere neinspirata. Bijuteriile cu pietre negre de pe roxannes.ro pot avea in componenta cristale Swarovski, onix sau cuart. In combinatie cu metale suflate cu aur sau argint, vor fi cu atat mai stralucitoare si mai atragatoare in ochii celor care te vor admira intreaga noapte. Pe site-ul nostru poti descoperi combinatii de pietre negre si albe, gri sau turquoise. Orice ai alege, personalitatea ta va fi pusa in valoare de aceste bijuterii.

Iata cat este de simplu sa arati senzational in noaptea de Revelion, dar sa si atragi energia pozitiva si norocul de partea ta in noul an.

Taguri: