4 moduri de a purta un inel

4 moduri de a purta un inel

Niciodata nu porti prea multe... inele si indiferent cate ai avea in colectia ta, mereu iti doresti mai multe pentru a le purta impreuna sau separat. Pe de alta parte, stim ca fiecare inel are o insemnatate aparte pentru tine, fiecare avand propria amintire sau o persoana corespondenta. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand porti unul sau mai multe inele este calitatea. Fie ca alegi inele din aur sau inele din argint, calitatea este factorul important atat in decizia de cumparare, cat si in pastrarea lor in timp.

Descopera 4 modalitati de a purta un inel:

1. Purtat clasic, pe inelar. Poarta-l pe degetul inelar si vei da dovada de responsabilitate si rafinament, pastrand, totusi, o nota clasica. Un inel purtat astfel imbunatateste capacitatea unei persoane de a se invata pe sine. Mai mult de atat, ii poate ajuta pe cei din jur sa devina inventivi si creativi.

 

 

2. Cate unul pentru fiecare deget. Indiferent de tipul inelelor, minimaliste sau opulente, poti purta pe aceeasi mana 2-3 inele. Astfel iti vei accesoriza original tinuta si vei iesi din banal.

 

 

3. Pandantivul de la gatul tau. In cazul in care iti doresti ceva nou pentru colectia ta de bijuterii, poti purta acum inelele preferate la gat, sub forma unui pandantiv pretios. Vei obtine ceva ce sigur nu multe persoane au curajul de a incerca. Totodata, vei avea un outfit creativ pe care multi si-l vor dori de acum inainte. Fii inaintea tuturor!

 

 

4. Inel in par. Poate suna neobisnuit, insa sa porti inele in par este un nou trend care ii lasa pe multi dintre admiratorii accesoriilor muti de uimire. Acestea se potrivesc coafurilor in care iti tii parul impletit si pentru tinutele extravagante. Daca iti doresti sa atragi toate privirile, pune-ti un inel de par si defileaza cu prima ocazie!

 

 

Te invitam pe site-ul www.roxannes.ro pentru a descoperi peste 500 de modele de inele lucrate manual din materiale de cea mai buna calitate, special pentru tine.

Taguri: