Bijuterii Handmade

 
 

 

 

"Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra."

Pablo Picasso
 
 

De secole, realizarea manuala a bijuteriilor si obiectelor decorative s-a transmis din tata in fiu si s-a practicat la nivel de arta. Dintotdeauna, produsele obtinute prin acest procedeu au fost sinonime cu unicitatea, calitatea si aspectul final elaborat.

De aceea, Roxanne’s a cautat in toate colturile lumii astfel de mici opera de arta, reunindu-le in acest boutique exclusivist, asemeni unei expozitii de valori estetice.

 
 

Venite din Israel (patria recunoscuta a celor mai faimosi bijutieri), Italia (cu familii renumite de artisti din domeniu), Rusia (locul de unde opera lui Carl Faberge a ajuns sa fie apreciata in toata lumea), Marea Britanie (unde Regalitatea si-a pus puternic amprenta asupra calitatii si rafinamentului), Austria (celebra, incepand cu 1895, prin brand-ul Swarovski®), produsele noastre handmade se diferentieaza categoric prin stilul si valoarea lor artistica.

 
 

Fiecare piesa sub brandul Mariana Jewellery este lucrata manual, la cele mai inalte standarde. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24 carate, argint Silver Sterling 925 sau rodiu. Pentru a da bijuteriilor sale aspectul de mici opere de arta purtabila, Mariana foloseste cristale si pietre semipretioase taiate manual, precum si bine-cunoscutele cristale si perle Swarovski si cristale Preciosa (de Bohemia), intr-o gama inepuizabila de culori si nuante.

Datorita calitatii lor exceptionale, bijuteriile Mariana beneficiaza de GARANTIE PE VIATA. Prin urmare, producatorul se obliga sa acorde asistenta nelimitata pentru toate produsele sale.