BIJUTERII DIN ARGINT 925

BIJUTERII DIN ARGINT 925

Bijuterii Argint 925


Lucrate manual, pot fi insotite de un card special pentru orice ocazie! Indiferent de stil, acestea sunt minunate pentru fiecare buget si arata pur si simplu fantastic!

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita


Fiecare moment al vietii merita sarbatorit printr-o bijuterie speciala. Alege bijuterii argint! 


Miss Roxanny - Heartwarming Jewels– arta de a crea frumusete!

 


Productia bijuteriilor din argint de la Roxanne's se bazeaza pe experienta artizanilor bijutieri, capabili sa puna in aplicare continua cercetare tehnica si proiectare, finisarea atenta si controlul de calitate al fiecarui produs in parte. Dorinta neobosita de a depasi limitele si de a identifica noi perspective, calificarea tehnica si designul inovator, vor face diferenta in ceea ce priveste calitatea si frumusetea bijuteriilor noastre din argint.


O atentie deosebita in realizarea bijuteriilor, designul feminin, elegant si pretul accesibil sunt caracteristicile ce au stat la baza succesului. Mereu in cautarea de noi combinatii de materiale si solutii de realizare a unor piese cu adevarat aparte, bijuteriile noastre se remarca prin aspectul unic, realizat cu ajutorul tehnicii ”mesh” care deriva din tehnica filigranului, sau tehnici moderne de design si finisare.


 
"In viata... exista o aspiratie: sufletul are nevoie sa absoarba sentimentele unui alt suflet, sa si le insuseasca, pentru a le inapoia mai bogate."


Honore de Balzac


Brand-ul Miss Roxanny - Heartwarming Jewels este conceput in Italia si doreste ca, prin produsele sale, sa incalzeasca orice inima, in orice ocazie. Bijuteriile de argint intruchipeaza mici simboluri care vor raspandi energie pozitiva si care vor vorbi de la sine. Ne face placere sa cream modele deosebite, cu semnificatie, ca o comoara personala, cu misiunea de a scoate la iveala cele mai frumoase sentimente. Noi realizam bijuterii din argint pe care tu si cei dragi sa le puteti pastra si pretui pentru toata viata!


Bazate pe comunicare, primul instrument spiritual al omului si cea mai importanta metoda de socializare, bijuteriile Miss Roxanny se diferentiaza prin mesajul transmis, scris sau prin forma. Astfel, gandurile noastre frumoase, exprimate prin intermediul acestor fine bijuterii argint lucrate manual, vor avea un efect deosebit asupra celor din jur, generand vibratii pozitive. De aceea, aceste bijuterii au primit numele de “Bijuterii cu suflet”. Miss Roxanny - Heartwarming Jewels, Bijuterii argint 925 prin care sentimentele prind forma!


Fiecare piesa este lucrata manual din argint pur 925, placat cu rodiu sau aur roz de 18K, poate fi decorata cu cristale originale de Cubic Zirconia (zirconiu bijuterii) si va fi insotita de un card special, cu mesaj personalizat pentru orice ocazie. Cristalele de zirconiu (CZ - Cubic Zirconia) sunt recunoscute pentru asemanarea lor cu diamantul din punct de vedere vizual, al claritatii, durabilitatii, densitatii si greutatii. Asadar, cu sclipiri de diamant si pret de zirconiu cubic (CZ), aceste rafinate bijuterii argint, vor capta atentia celor din jur si vor da frumusete zilelor si stralucire serilor.


Aceasta colectie exclusivista de bijuterii argint incarcate cu emotii ajuta la exprimarea sentimentelor frumoase dintre prieteni, a dragostei nerostite dintre mama si copil, sau a celor mai adanci fioruri din povestile de dragoste.


 

Handmade cu dragoste, din mainile noastre, direct in ale tale!


Descopera, exclusiv la Roxanne’s Jewellery & Giftware, Miss Roxanny, Heartwarming Jewels - Bijuterii cu sclipire de iubire!