-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

NOIEMBRIE

NOIEMBRIE

Noiembrie - Topaz


Aniversarea zilei de nastere din noiembrie este ocazia perfecta pentru a darui Bijuterii Birthstone cu cristale Swarovski Topaz.


Suntem onorati sa fim o parte din povestea ta de viata!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă


"Galbuia lumina, slaba, din noiembrie, este mult mai calduroasa si mai insufletitoare decat orice vin ti-ar recomanda unii. Micuta contributie adusa de noiembrie devine astfel egala in valoare cu cea a generosului iulie."


Henry David Thoreau


Topazul, specific lunii noiembrie, emite energie luminata si plina de bucurie, este o piatra blanda si empatica ce directioneaza energia catre locurile care au nevoie de ea. Alina, vindeca, stimuleaza, incarca cu energie, motiveaza, promoveaza adevarul si iertarea.


Scoate la lumina resursele interioare, lumineaza calea, conduce la increderea in Univers care iti permite sa pui accentul pe "a fi", nu pe "a face". Alunga indoiala si incertitudinea.


Aceasta piatra te ajuta sa iti descoperi comorile interioare, te face sa te simti increzator si generos. Negativitatea nu poate rezista in preajma energiei stralucitoare a topazului. Reprezinta un sprijin excelent in plan emotional, stabilizand emotiile si amplificand receptivitatea la iubire.
Suntem onorati sa fim o parte din povestea ta de viata!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine