-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

BIJUTERII CU MESAJ

BIJUTERII CU MESAJ

Bijuterii cu Mesaj


Bijuteriile Roxanne's se diferentiaza prin mesajul transmis, scris sau prin forma. Sentimentele tale frumoase vor putea fi exprimate, fara cuvinte, si vor avea un impact deosebit, garantat

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă


"Sufletul iti vorbeste prin sentimente. Asculta-ti sentimentele. Urmeaza-ti sentimentele. Pretuieste-ti sentimentele. Arata-ti sentimentele.”


Neale Donald Walsch


A transmite gandurile tale bune inca de la primul contact cu persoana draga careia ii oferi un cadou, inseamna categoric visul oricaruia dintre noi. Roxanne's te ajuta sa iti implinesti acest plan cu ajutorul produselor unice, cu valoare emotionala, ce se regasesc in boutique-ul sau exclusivist. Astfel, bijuteriile cu mesaj Roxanne's sunt cadoul ideal, un cadou simbolic original. Iata numai cateva dintre colectiile ce pot vorbi in locul tau si pot transmite cele mai frumoase simtiri.


Un intelept spunea candva: "Cred in ingerii care plutesc in imediata noastra apropiere, soptind cuvinte de incurajare atunci cand norii apar, protejandu-ne de raul din jur si aratandu-ne calea de urmat, producand mici miracole in vietile noastre zi de zi". Colectia “Guardian Angel” a casei de bijuterii “Mariana Jewellery” urmeaza acest crez, continand adevarate talismane care transmit de la bun inceput mesajul lor cu valoare protectoare.


Bazate pe comunicare, primul instrument spiritual al omului si cea mai importanta metoda de socializare, bijuteriile din argint Miss Roxanny - Heartwarming Jewels se diferentiaza prin mesajul transmis, scris sau prin forma, cu produse de cea mai buna calitate care vor insufla o doza de optimism in vietile noastre agitate. Bijuteriile Heartwarming sunt simbol al personalitatii pozitive cu sugestii pentru o viata mai buna, care au inscrise in mod inedit mesaje de noroc, dragoste, prietenie, sanatate. Astfel, gandurile noastre frumoase, exprimate prin intermediul acestor fine bijuterii din argint 925 vor avea un efect deosebit asupra celor din jur, generand vibratii pozitive. De aceea, aceste bijuterii au primit numele de “Bijuterii cu suflet”. Asadar, brandul Miss Roxanny te va ajuta sa sarbatoresti fiecare moment al vietii printr-o bijuterie speciala, o bijuterie din argint cu semnificatie! O bratara cu mesaj sau un lantisor cu mesaj sunt despre amintiri, mesaje de neuitat, emotii... si mult mai mult. Indiferent ce vei alege iti va aminti, tie sau persoanei care o va primi, cine si ce conteaza. Chiar daca au preturi accesibile, bijuteriile noastre cu mesaj vor avea o valoare nepretuita!


Rebeca >M, linia de bijuterii fashion decorate cu pietre semipretioase, va aduce liniste interioara si calm, un efect odihnitor si pace. Incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic lasa la latitudinea ta alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate. Este modalitatea perfecta de a echilibra emotiile si de a ecrana impotriva energiilor negative.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine