Antigua - Joy of Life

Bijuteriile decorate cu cristale si perle originale in nuante delicate de roz pudrat, sunt inspirate de dulceata tonurilor regasite in arta machiajului fetei si aduc bijuteriilor Mariana o nota misterioasa si interesanta in care pudra in sine este invaluita, iar tie, un touch unic si natural.

filtre

Cu o istorie de cateva mii de ani, pudra pentru fata face parte din ritualul de infrumusetare al multor femei si a avut in compozitia sa, de-a lungul timpului, de la minerale, pulbere din plante, ceramide, matase, vitamine, silicon la aur si argint.

Arta machiajului fetei a inspirat-o si pe designerul casei de bijuterii Mariana Jewellery in realizarea unei colectii in nuante dulci de roz, cu tonuri de la roz prafuit la roz aprins sau vintage.

Cristalele si Perlele originale "pudrate" Rose Water Opal, Light Rose, Vintage Rose Powder Rose Pearl si Swarovski Rosaline Pearl vor aduce bijuteriilor Mariana o nota de stralucire si dulceata naturala si o interesanta captare a luminii, iar tie, un touch unic si rafinat.

Asa cum putine femei mai sunt cele care isi pot imagina viata fara machiaj, asa si bijuteriile Colectiei Antigua by Mariana Jewellery vor fi nelipsite din caseta de bijuterii a celor care isi doresc un look impecabil, iesit din obisnuit, dar elegant.