Cercei Cadou Surpriza | Roxannes.ro

ANGELS

ANGELS

Angels


Ingerul ocupa un loc important, in toate culturile, aripile sale fiind asociate cu dezvoltarea, pacea si protectia. Bijuteriile-amuleta sub aceasta forma iti vor aduce ocrotire divina si liniste sufleteasca!

Setare Direcție Descendentă
Setare Direcție Descendentă
Livrare gratuita


"Ingerul tau nu are ore de program, usa lui este intotdeauna deschisa."


Suzanne Siegel Zenkel


Ti-ar placea sa afli adevarul despre Ingeri - cine sunt, cum au aparut si ce fac ei? Biblia ne spune ca sunt creatii divine trimise de Dumnezeu pe pamant pentru a ne proteja. Se pare insa ca ingerii nu au existat dintotdeauna. Potrivit Scripturii, acestia fac parte din universul creat de Dumnezeu.


Cuvantul "ïnger" provine din limba greaca ("aggelos"), avand semnificatia de mesager. De secole, in cultura tuturor popoarelor, acesta a ocupat un loc important, aripile sale fiind asociate cu dezvoltarea si ascensiunea sufleteasca, cu linistea si protectia


Prin puterea magica pe care o au, ingerii stiu cand ai mai mare nevoie de ei si atunci bat din aripi pentru a te ajuta!.


Folosind argintul pur - Sterling Silver 925 ca material de baza, precum si decorarea cu cristalele de Zirconiu, artizanii nostri au realizat un "Rai al Ingerilor" din care poti alege care doresti sa stea pe umarul tau sau al unei persoane dragi, atunci cand oferi un cadou deosebit!"


 
Oriunde mergi si orice faci, ingerii sunt cu tine! Aminteste-ti mereu acest lucru!