-30% la toate produsele cu pret intreg, cu codul PASTE30

ANGEL'S WINGS

ANGEL'S WINGS

Angel's Wings


Intr-o lume nebuna, in care grijile ne coplesesc, Roxanne's iti propune o Terapie cu Ingeri care sa-ti elibereze mintea de stres si sa te poarte intr-un univers lipsit de griji

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Descendentă


"Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat."


Michelangelo


Cuvantul “inger” provine din grecescul “aggelos”, avand semnificatia de "mesager". De secole, in cultura tuturor popoarelor, acesta a ocupat un loc aparte, fiind un simbol al puterii si ocrotirii divine. Din cele mai vechi timpuri, aripile lui au fost asociate cu dezvoltarea si ascensiunea sufleteasca, cu linistea si siguranta. De aceea, creatorii de arta i-au dedicat acestuia colectii intregi, “eliberand” ingerii ce sunt intotdeauna gata sa ofere protectia necesara in jurul lor.


Pazitorii ceresti, adevarate amulete de la Mariana Jewellery sau Miss Roxanny te vor apropia de acest taram fara de cusur. Nu de putine ori am auzit vorbindu-se de asa-numita "terapie cu ingeri". Intr-o lume nebuna, cand trecerea timpului este parca mai rapida iar problemele de zi cu zi ne coplesesc, Roxanne's iti propune o colectie cu ajutorul careia sa iti eliberezi mintea de stres prin prisma a tot ceea ce reprezinta calmul unui univers lipsit de griji.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine