Ambalare Gratuita

 

"Dar din dar se face Rai"

Vechi proverb romanesc
 
 

Pentru a desavarsi un cadou perfect, iti oferim gratuit toate ambalajele si iti reamintim ca absolut toate produsele din boutique-ul Roxanne's sunt prezentate in mod deosebit, in maniera personalizata sau cu mesaje emotionale la vedere, gata pentru a fi daruite.

Orice comanda este pregatita cu cea mai mare grija si livrata prompt. Ajunge la tine rapid, exact asa:

 
 
 
 

Daca doresti ambalarea pentru cadou a articolelor achizitionate, te rugam sa alegi aceasta optiune din pagina de produs, inainte de adaugarea fiecarui articol in cosul de cumparaturi!

 

In cazul in care ai comandat produsele pentru tine si nu doresti ambalare pentru cadou, iti oferim ambalajul original Mariana Jewellery, saculetul din catifea in care iti poti pastra in siguranta bijuteriile.

 

Bijuteriile din argint Miss Roxanny sunt ambalate in cutia originala, eleganta, gata pentru a putea fi oferita drept cadou. Daca doresti ca bijuteria sa fie insotita de un card cu mesaj, dupa ce alegi varianta preferata, anunta-ne in rubrica de observatii din pagina de finalizare a comenzii.

 

La Roberto Monti, cream experiente de lux la preturi accesibile, iar prezentarea bijuteriilor in ambalaje originale va intregi imaginea unui cadou deosebit.

 

Lumea jocurilor si a culorilor vine in cutiute mici de bijuterii, cu design atragator, pentru micile domnisoare.

 

Designul spectaculos al ceasurilor Handmade 3D, Mini Watch, este intregit de forma de prezentare deosebita, ambalajul special cu model original, care va aduce plusvaloare unui cadou inedit.